fitness apps

Top 10 van Fitness apps!

Nu de oude gsm’s allang in de prullenbak liggen en iedereen niet meer zonder een smartphone kan, zijn er veel verschillende applicaties te downloaden voor de smartphone. Zo zijn er op het gebied van fitness in de loop der jaren ook vele verschillende fitness applicaties bijgekomen.

Doordat de smartphone nu zo populair is worden er miljoenen apps gedownload voor de smartphone. Hierdoor kunnen natuurlijk de grote, bekende merken niet achter blijven. Zo heeft bijvoorbeeld nike zijn NIKE+ Running app, en google zijn Google fit app. Maar naast deze grote merken zijn er natuurlijk nog veel meer applicaties verkrijgbaar voor op de IOS en android telefoons. Daarom hebben we hieronder speciaal voor jou een top 10 samengesteld van populaire fitness apps.

De Top 10 

CalorieënTeller

Deze app van myfitnesspal richt zich zoals de naam al zegt op het bijhouden van het aantal Calorieën die je dagelijks eet. Zo zie je op de app na het invoeren van wat je gegeten hebt op een dag hoeveel procent koolhydraten,vet en eiwitten je hebt binnengekregen.

Runkeeper

De app runkeeper houd al je wandel,fiets of hardloop activiteiten bij. Dus als je een van deze sporten beoefent dan is deze app zeker voor jou aan te raden. Runkeeper houd dit alles bij door gebruik te maken van de gps van jou telefoon. Hierdoor maakt de app statistieken waardoor je kunt zien hoe je vorderingen er voor staan.

7 Minute Training

Zoals de titel al zegt richt deze app zich op allerlei verschillende oefeningen die allemaal 7 minuten duren. Er zijn veel verschillende cardio oefeningen die je kunt doen, Bij elke oefening kun je er voor kiezen om eerst een introductie filmpje te bekijken voor je echt gaat beginnen.

Yoga Studio

Of je nu beginner bent of al jaren aan yoga doet deze app heeft video’s voor alle niveau’s. Yoga studio heeft 24 uur yoga video’s in hd kwaliteit. Selecteer de oefening die je graag wilt doen en de app download meteen de gehele video op je telefoon.

Noom Coach

Het samenstellen van een eetdagboek is een van de makkelijkste manieren om jou slechte en ongezonde eetgewoonten te stoppen en je te helpen helpen tegen overgewicht. Het is best lastig om goed in te schatten hoeveel je nodig hebt voor het eten en er voor te zorgen dat je niet te veel calorieën binnen krijgt. De app Noom doet al het ingewikkelde werk voor u, dankzij haar uitgebreide voedsel database die precies weet hoeveel calorieën je nodig hebt.

BMI Calculator

De afkorting BMI staat voor Body Mass Index en deze app zorgt ervoor dat je kunt berekenen wat jou ideale gewicht is, gebaseerd op leeftijd en geslacht. Ook is het mogelijk om met de app de verdeling van lichaamsvet over het lichaam te meten, het vetpercentage word berekend door de opgegeven lengte, omtrek van de taille, de nek en de heupen. 

30 Day Plank Challenge

Deze applicatie zorgt ervoor dat je binnen 30 dagen sterke buikspieren kunt krijgen. Je kunt alle oefeningen die er op de app staan gewoon thuis beoefenen en hebt geen fitness apparatuur nodig. Er zijn video-instructies voor alle trainingen met stap voor stap handleiding, ook is het mogelijk om een dagelijks herinnering alarm in te stellen, zodat je geen oefening zult missen!

Mywellness

Je krijgt gepersonaliseerde en complete trainingsprogramma’s waaronder die van cardio en kracht.

De Mywellness app geeft je wekelijke doelen en kun je persoonlijke doelen stellen op basis van jou levensstijl.

30 day Butt Challenge

Deze applicatie richt zich speciaal op de vrouw die van mooie gespierde billen houd! In 30 dagen is het mogelijk om met deze app stevige gespierde billen te krijgen. Je kunt alle oefeningen die aan bod komen thuis beoefenen en je hebt geen fitness apparatuur nodig. Deze applicatie richt zich net als 30 day plank challenge op video instructie en je kunt je voortgang delen met vrienden op Facebook en twitter.

Instant Heart Rate

Dit is de hartslagmeter voor jou op je telefoon! De applicatie meet je hartslag en geeft real time een grafiek weer van jouw hartslag. Ook is het mogelijk om met deze app een Cardio workout controle te doen.

Beste eiwitten zoeken
Bekijk hier de andere artikelen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.