Fitness e-books

TOP 10 Fitness ebooks

Er zijn tal van fitness ebooks te koop, maar welke kun je het beste kiezen? In dit artikel lees je de best verkopende ebooks! 

Als je op zoek bent naar goede informatie over gezondheid dan kom je al snel terecht bij de ebooks.

Op het gebied van ebooks over gezondheid is er veel te vinden omdat het een groot begrip is. Ben je op zoek naar goede oefeningen voor op de sportschool of heb je al vele diëten geprobeerd dan kun je in de Top 10 lijst van dit artikel zien welke ebooks het meest onder mannen en vrouwen worden gekocht.

Op het gebied van gezondheid vind je veel informatie op het internet. Maar de ebooks die hieronder te zien zijn geven jou het laatste zetje om af te vallen! Kijk wat het beste bij jou past en probeer het zelf uit!

Top 10: Fitness Ebooks

 

Het VITADIS Slanker leven plan

Dit eiwitdieet zorgt ervoor dat je ook veel eiwitten binnen krijgt, maar doet dit op een andere manier. De inname van groenten, vis, vlees, zuivelproducten en noten wordt hierbij verhoogd. Je kunt deze maaltijden zelf samenstellen maar je krijgt hiervoor van Vitadis ook specifieke maaltijdvervangers. Lees meer hierover in mijn artikel afvallen-met-een-eiwitdieet.

FitChef

Fitchef is een ebook die 100 recepten aanbied met en zonder koolhydraten. Verder zijn er nog een aantal aanvullende tips die je helpen Fit te blijven zoals balans,eenvoud,smakelijk,verzadigd gevoel en betaalbaar.

Kettlebell Workout Vrouwen 8kg Kettlebell

Als je deze kettlebell workout besteld krijg je bij aankoop 5 dvd’s met oefeningen. De dvd’s bestaan uit een Vet verbranding Programma,Buikspieren Programma,Kettlebell Vet-Killer 20 min. Workout,Benen Programma, Conditie en Total Body Programma. Verder ontvang je een gratis kettlebell cadeau.

Simpel Slank

Het Simpel Slank programma bestaat uit een e-boek met 5 stappen om gemiddeld 2 kilo per week af te vallen,een Simpel Slank kookboek met 3 uitgebreide weekmenu’s, meer dan 70 recepten en je krijgt online afslankhulp.

Proteinerijke Recepten Pakket

Het Proteïnerijke Recepten Pakket bevat naast het hoofd eBook met 75 proteïnerijke ontbijt, lunch en diner recepten ook extra eBooks met 25 smoothies recepten, 20 snacks, 25 salades en 10 gezonde salades. Per recept word er aangegeven hoeveel vet, proteïne, koolhydraten en calorieën er in het recept zitten. Daarnaast staat er bij elk gerecht de bereidingstijd en voor hoeveel personen het recept is.

Kettlebell Workout Mannen 16kg Kettlebell

Net als bij de kettlebell workout voor vrouwen krijg je bij aankoop 5 dvd’s met oefeningen thuisgestuurd. De dvd’s bestaan uit een Vet verbranding Programma,Buikspieren Programma,Kettlebell Vet-Killer 20 min. Workout,Benen Programma, Conditie en Total Body Programma. Verder ontvang je een gratis kettlebell cadeau.

Het Recepten Afslankplan

Het Recepten Afslankplan is een compleet handboek naar een gezond, vitaal en slank lichaam. Of je nu graag veel wil afvallen, of juist meer energie en extra inspiratie wil hebben voor lekker verantwoorde gerechten. Als je Het Recepten Afslankplan besteld dan krijg je een ebook om digitaal te lezen maar ook een hardcover boek thuis gestuurd.

Rapid Fatloss

Als je voor de rapid fatloss methode gaat krijg je een 6-stappen plan, uitgewerkt in een digitaal ebook, vet verbranding workouts en een Menuplan voor een gezondvoedingspatroon.

Cursus Natuurlijk Suikervrij

De online cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’ is opgebouwd uit 10 delen waarin verschillende thema’s aan bod komen. Een van de thema’s zijn onder andere: (On)Geraffineerde suikers, De verslavende werking van suiker,Vier belangrijke voedingsstoffen.

Koolhydraatarm 50 dagen Programma

Het Koolhydraatarm 50 dagen programma bestaat uit een 50 dagen programma met weekmenu’s bestaande uit 6 eetmomenten per dag.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.