Bulken met eiwitshakes

Bij bulken heb je voor een bepaalde periode het volgende doel voor ogen en hier streef je naar, namelijk het opbouwen van de spieren! Bij bulken is het de bedoeling dat de spieren groot worden zonder dat het vetpercentage hierbij omhoog gaat.

Ben je echt fanatiek bezig, sport je regelmatig en zorg je er voor dat je veel gezonde voeding binnenkrijgt, dan ben je goed bezig en zal je merken dat het vet er al gauw van afvliegt en plaats maakt voor de spieren. Helaas is het vaak ook zo dat er niet alleen spieren bijkomen, maar ook wat vet, toch zie je er hierdoor een stuk groter uit en dit is uiteindelijk vaak de bedoeling!

Een persoon die aan het bulken is, moet natuurlijk de nodige voedingsstoffen en gezonde calorieën binnenkrijgen, maar om het aantal in te schatten is vrij moeilijk. Hiervoor kan je voedingssupplementen gebruiken, deze zijn een echte aanvulling voor men die aan het bulken is!

Helaas kan niet iedereen bulken, een persoon met een te hoog vet percentage kan dit niet, dit zorgt er namelijk voor dat je er alleen maar meer aankomt, daarnaast is het belangrijk om na de periode van het bulken fanatiek bezig te blijven en de overige vetten om te zetten in spieren.

Maar wat is nou werkelijk de beste manier om te bulken en wat kun je goed gebruiken? Ik zeg: shakes! Een gezonde shake is een prima en leuk alternatief om regelmatig naar binnen te werken, het is dan wel belangrijk om alle gezonde voedingsstoffen die je nodig hebt in de shakes te verwerken.

Mix de volgende ingrediënten bij elkaar in een blender en je hebt een heerlijke gezonde shake als aanvulling:
3 kiwi’s
2 bananen
3 glazen water
4 stokken bleekselderij
2 sinaasappels

Of

6 bladeren boerenkool
3 glazen water
5 peren
1 banaan

Naast de zelfgemaakte shakes bestaan er natuurlijk ook nog kant en klare shakes, denk bijvoorbeeld aan een eiwit shake. Deze bestaat uit eiwitten en is voor een sporter een echte aanrader! Het is wel zo dat een persoon die aan het bulken is niet alleen eiwitten nodig heeft, maar de eiwitten zijn de belangrijkste stoffen die men binnen in moet nemen!

Helaas maken mensen veel fouten tijdens het bulken, het word namelijk iets te letterlijk genomen. Het is niet de bedoeling dat je jezelf helemaal volpropt en er niets meer bijpast. Ja, je zal groter worden maar besef wel dat het ook een groot deel vet is en dat wil je niet hebben! Zorg ervoor dat je een grens hebt, een limiet van eten en dat je deze grens niet overschrijd! Zorg voor voldoende motivatie, doorzettingsvermogen en energie, dan zal je het doel halen!

Beste eiwitten zoeken
Bekijk hier de andere artikelen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.