afvallen

Afvallen met Whey Proteïne

Whey eiwitten worden voornamelijk gebruikt om gewicht te verliezen. Het is een prima manier om op een rap tempo van het overtollige vet af te raken op een makkelijke manier. Vroeger werd whey eiwit nauwelijks gebruikt maar tegenwoordig is het razend populair, met name voor mensen die willen afvallen of voor sporters. Maar waarom wordt whey aangeraden?

Whey is een eiwit die er voor zorgt dat je minder snel trek hebt en sneller een gevuld gevoeld hebt na het eten. Dit zorgt ervoor dat je minder snel naar eten grijpt. Er zijn verschillende onderzoeken geweest die hebben aangetoond dat niet alle eiwitten even gelijk zijn. Whey is een prima manier om gewicht te verliezen en het is een echt hulpmiddel voor men die gewicht verliezen door het aantal calorieën te verminderen.

Afvallen met Whey Proteïne

Naast dat whey een prima manier is om gewicht te verliezen, bevordert het ook nog eens je bloedsuikerspiegel. Whey in combinatie met een eiwitrijk dieet is de beste manier om gewicht te verliezen. Denk bijvoorbeeld aan het eiwitdieet.

Verder zorgt whey er ook voor dat men voor het sporten meer vet verbrand en daarnaast is het ook een middel om spiermassa aan te maken of te behouden. Whey zorgt ervoor dat het vetweefsel sterk verminderd en spiermassa opbouwt, daarom word het ook vooral gebruikt voor of na het sporten en is het met name bekend bij sporters.

Wat ik vooral aanraad is om naast het innemen van whey ook andere alternatieven te bedenken. Alleen whey zal er niet voor zorgen dat je verlost raakt van ál het overtollige vet, daarom is het hiernaast ook belangrijk om regelmatig intensief te bewegen, denk aan een halfuurtje per dag. Zonder sport of een gezonde leefstijl aan te gaan zal het gewichtsverlies vrijwel zeker niet blijvend zijn, daarom is het vooral belangrijk om je leefstijl te veranderen of regelmatig te sporten.

Tips om af te vallen!

Ben je er van overtuigd om te beginnen met het afvallen in combinatie met whey? Zet dan eerst op een rijtje hoe je alles aan wilt pakken, hoe vaak en wanneer je dit gaat doen. Maak een echte planning en houd je hier ook aan, vraag eventueel hulp aan familie, vrienden of de huisarts zodat zij op de hoogte zijn dat jij aan het afvallen met Whey Proteïne bent.

Nog meer belangrijke tips voor het afvallen met Whey Proteïne:
– Zorg ervoor dat je GEEN suikers in huis hebt
– Weeg minimaal 1 keer per week
– Zelf koken, niks afhalen
– 2 liter water per dag drinken
– Verse maaltijden
– Lichte maaltijden

Conclusie

Afvallen is nooit makkelijk, of het nou 5 kilo is of 50 kilo, daarom is het belangrijk om een juiste manier van aanpak te hebben en een realistisch doel voor ogen te houden. 10 kilo afvallen per week is natuurlijk onmogelijk, maar wie wilt dat nou niet? Als het zou lukken waren er alleen maar slanke mensen op de wereld, houd dus een realistisch doel voor ogen en ga maximaal voor 3 á 5 kilo gewichtsverlies per week.

Beste eiwitten zoeken
Bekijk hier de andere artikelen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.